Vitaliteitscoaching

Heb jij dat ook?

Dat je om je heen kijkt en denkt “is dit het nou?”. Dat door alle bomen het bos héél ver weg lijkt? Dat het je vroeger nog wel lukte om alle ballen in de lucht te houden, maar tegenwoordig…? Dat je dit nog even moet doen, dat je dat nog even moet doen en dat je dan aan het einde van de dag jezelf afvraagt wat je nu eigenlijk heel de dag gedaan hebt…

Dat je wéét dat je die lat telkens veel te hoog legt voor jezelf, je jezelf regelmatig voorneemt nu toch echt dingen los te gaan laten, maar je jezelf er na een tijdje op betrapt dat je toch weer als een kip zonder kop van alles aan het doen bent? Zonder dat het je eigenlijk iets oplevert, behalve een flinke portie stress en energieverlies?

Dat je eigenlijk best iets gezonder zou willen gaan eten, misschien zelfs iets wil afvallen, maar door je gebrek aan energie al blij bent dat je         ’s avonds überhaupt nog iets met groenten op tafel weet te zetten? Waar je kinderen – als je die hebt – dan vervolgens ook nog hun neus voor optrekken en liever de pasta zonder de saus naar binnen werken?

Dat je heel graag eens wat langer dan 5 minuten me-time, die je verdeeld over de dag op de WC doorbrengt, voor jezelf wilt hebben?

Dat je best blij bent met het werk wat je doet – want hé, de rekeningen kunnen er tenminste mee betaald worden – maar je eigenlijk diep van binnen wel voelt dat je liever iets heel anders zou willen doen? Alleen weet je niet wat dat ‘anders’ dan precies is?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik kan je namelijk helpen met het vinden van de antwoorden op bovenstaande zaken. Dat doe ik niet alleen door met je in gesprek te gaan, maar ik betrek hier ook – letterlijk – jouw lijf bij. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle antwoorden op uiteenlopende thema’s al in jouzelf zitten. Ik ga je als coach de antwoorden op jouw vraag/vragen dus ook niet geven, ik ga je begeleiden om die antwoorden in jezelf te vinden.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan nu contact met me op voor een kostenloos en geheel 
vrijblijvend 45 minuten ontdekgesprek (kan ook via Skype), waarbij ik je minimaal 1 gouden tip gericht op jouw doel(en) zal geven en waarmee je direct aan de slag kunt.

Werkwijze

Aan de hand van het ontdekgesprek maak ik een inschatting welk traject voor jullie situatie het meest geschikt is. Na akkoord maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. Hiervoor vul je een vragenlijst in, die ik tijdens de intake met je zal bespreken.

Ook is het mogelijk om een vingerpriktest te doen om de verhouding van de waardes van de essentiële vetzuren omega-3 en omega-6 in het bloed te laten bepalen. De ideale balans is 1:1, een goede balans is 1:3, maar bij het gros van de mensen is de verhouding 1:15 of hoger! Dit kan weer leiden tot allerlei gezondheidsklachten.

Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor je gezondheid. Ze vormen een belangrijke bouwstof voor je hersencellen (onze hersenen bestaan voor meer dan 60% uit vet, vooral omega-3/DHA), je celwanden, het zenuwstelsel en ze werken ontstekingsremmend. Ook vormen ze een essentiële grondstof voor hormoonachtige stoffen die allerlei processen in je lichaam regelen.

Meer informatie over het belang van essentiële vetzuren vind je hier.