Tarieven

Heb je interesse om je door mij te laten begeleiden, dan start ik altijd met een ontdekgesprek. Dit gesprek duurt zo’n 45 minuten en is geheel vrijblijvend. Het gesprek vindt bij voorkeur in mijn praktijk in Oosterhout plaats, maar Skype behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en wil ik graag horen wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Op basis daarvan kan ik vervolgens aangeven of en hoe ik je zou kunnen gaan begeleiden.

Mijn ervaring is dat er vaak meerdere gesprekken nodig zijn om een goed resultaat te kunnen bereiken. Verandering kost namelijk tijd! Daarom werk ik met trajecten. Welk traject voor jouw situatie geschikt is, zal ik je naar aanleiding van het ontdekgesprek ongeveer kunnen aangeven. Ik zeg bewust ongeveer, omdat de effectiviteit van mijn begeleiding valt of staat met jouw eigen motivatie en inzet. Dit is dus mede bepalend voor de duur van het uiteindelijke traject.

Trajecten

Een traject kan in overleg altijd worden omgezet naar een uitgebreider pakket en ook het (bij)boeken van een losse sessie behoort tot de mogelijkheden.

Overige Tarieven

Ontdekgesprek (45 minuten)

Gratis

Losse sessie (30 minuten)

€ 40,00

Losse sessie (60 minuten)

€ 77,00

Vitaliteitscheck (vragenlijst + sessie van 120 minuten)

€ 127,00

Leefstijl- & voedingsanalyse (vragenlijst + sessie van 120 minuten)

€ 127,00

Reiskosten

€ 0,40 /km

Betalingsvoorwaarden & annulering

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW

Betaling vind na elke sessie of behandeling per pin plaats; de factuur ontvang je achteraf per e-mail

Tot 24 uur voor aanvang van de afspraak is verzetten of annuleren kostenloos; na deze tijd wordt 50% van de kosten in rekening gebracht

Op alle sessies en behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing