Reset your body

Wat super dat je geïnteresseerd bent in een lichaamssessie! Deze sessies zijn een ware bijdrage voor jou en je lichaam, ze geven het lichaam namelijk zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Hoe wordt het nog beter dan dat? Er zijn meer dan 60 verschillende lichaamsprocessen; onderstaand een zeer beknopt overzicht van de mogelijkheden:

reset your body

Werkwijze & investering

Tijdens de Reset your Body sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel of in een fijne relaxstoel. In principe houd ik mijn mond tijdens de sessie, maar als jij een praatje wilt maken is dat helemaal prima, voor de behandeling maakt dat niets uit.
De behandeling wordt over de kleding heen gegeven; je trekt enkel je schoenen uit.
Een Access Body Process® werkt langere tijd door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen doen. Hoe vaker je komt, hoe groter de verandering en de bijdrage van je lichaam aan jou zal zijn!

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten per keer. De investering bedraagt 79 euro per sessie.
Het is ook mogelijk om een 5-strippenkaart aan te schaffen. Deze is 6 maanden geldig en kost 365 euro.
Wil je iemand een lichaamssessie of strippenkaart cadeau doen? Dat kan! Neem daarvoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.