Over mij

Welkom, wat ontzettend leuk dat je hier bent! Het lijkt me super je binnenkort ‘in real life’ te mogen begroeten in mijn praktijk. Voor het zover is, stel ik mezelf hier graag alvast even aan je voor:

Mijn naam is Lyke Messelink (1979), geboren en grotendeels getogen in Brabant en inmiddels al weer een aantal jaar woonachtig in een fijn dorp vlakbij Breda. Ik ben getrouwd met Floris en samen hebben we drie heerlijke meiden in ons leven:
Noortje (2014), Nynke (2016) en Lieke (2009), de oudste dochter van mijn man.

Sinds mijn zwangerschap van onze oudste ben ik me steeds meer gaan verdiepen in hoe ik mijzelf en mijn gezin zo goed mogelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier kan ondersteunen. Daarvoor heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. Hierdoor heb ik inmiddels een goed gevulde kennisrugzak op het gebied van voeding & leefstijl, zwangerschap & geboorte, essentiële oliën en bewustwording. Al deze aspecten spelen voor mij een belangrijke rol in het zo fijn mogelijk door het leven gaan, zowel fysiek als mentaal en emotioneel

Binnen mijn praktijk Happy Healthy Family, richt ik me op ouder & kind. Als een kind niet lekker in zijn vel zit, heeft dat vaak zijn weerslag op het hele gezin, op school en mogelijk ook op andere vlakken. En andersom geldt dat ook voor jou als ouder. Wanneer jij als ouder lekker in je vel zit, zal je kind daar ook zijn voordeel mee doen. Ik reik jullie graag mijn helpende hand om meer rust, ontspanning en verbinding binnen jullie gezin te bewerkstelligen, pak jij hem aan?

De wereld om ons heen is voor velen ronduit hectisch te noemen, de hoeveelheid prikkels die we dagelijks over ons uitgestort krijgen is immens! Dat allemaal goed te kunnen verwerken vraagt nogal wat van een kind of volwassene… En hier wil ik graag een bijdrage in leveren! Om te zorgen dat er bij klein en groot meer rust in hoofd en lijf komt, kun je bij mij terecht voor heerlijk ontspannende en het zelfherstellend vermogen van het lichaam activerende lichaamsprocessen en massages. Voor kinderen kan ik een Access Bars® behandeling van harte aanbevelen, mijn jonge klantjes stappen na een sessie vaak vol verbazing van de tafel af: “Mijn hoofd is helemaal rustig!”.

Ook kan het heel interessant zijn om, zeker bij ‘lastig’ of ‘onverklaarbaar’ gedrag van een kind (of een volwassene 😉) eens in te zoomen op het geboorteverhaal. Door dit in kaart te brengen, zul je vaak zien dat het vertoonde gedrag eigenlijk heel logisch en verklaarbaar is! Van daaruit kunnen we dan kijken naar de onderliggende behoefte van het gedrag en daarmee aan de slag gaan. De resultaten die je daarmee kunt behalen zijn absoluut magisch te noemen!

" Binnen mijn praktijk Happy Healthy Family, richt ik me op ouder & kind. Want als een kind of ouder niet lekker in zijn vel zit, heeft dat vaak zijn weerslag op het hele gezin "

Nog steeds ben ik elke dag dankbaar dat de essentiële oliën op mijn pad zijn gekomen! Deze hebben hun kracht en effectiviteit voor mij inmiddels ruimschoots bewezen. Ik gebruik ze dagelijks voor mijn hele gezin en zou niet meer zonder willen (of kunnen 😉). Voor mij vormen ze absoluut mijn natuurlijke medicijnkastje en de manieren om ze te gebruiken en jezelf  ermee te ondersteunen zijn echt eindeloos!

Naast dat ik het super vind om in mijn praktijk bezig te zijn, vind ik het ook heerlijk om te wandelen (liefst ’s ochtends vroeg), te lezen, lekker met de kinderen bezig te zijn en te genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, samen met fijne mensen om me heen ♡

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen ontmoeten!

Liefs,
Lyke

PS: wist je dat ik naast Happy Healthy Family nóg een bedrijf heb? Hiermee richt ik me op begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap.
Meer weten? Neem dan eens een kijkje bij Baby Blueprint!

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.