Natuurlijk Medicijnkastje

Natuurlijke zelfzorg

Binnen mijn gezin gebruik ik essentiële oliën veelvuldig voor allerhande ongemakken en ik zie ze dan ook echt als mijn natuurlijke medicijnkastje. Inmiddels heb ik al jaren ervaring met de toepassing van de oliën bij groot & klein. Met regelmaat blijf ik me verbazen over de kracht die er in één druppeltje kan zitten! Of het nou gaat om ondersteuning van het immuunsysteem, de luchtwegen, bij seizoensongemakken, emoties, bij slapen, valpartijen,  (spiers)panningen of wat dan ook, de oliën bieden vrijwel altijd verlichting 

 

1-op-1 gesprek

Benieuwd naar wat de oliën voor jou en je gezin zouden kunnen betekenen? Ik vertel je er graag alles over in een 1-op-1 gesprek. Hierbij zoomen we in op de vraagstukken die je hebt over het ondersteunen van je gezondheid en die van je gezinsleden en krijgt zo een advies op maat. Ook ontvang je één of meerdere proefmonstertjes om direct mee aan de slag te gaan en te kunnen gaan ervaren. Jouw investering voor dit adviesgesprek van zo’n 60 minuten bedraagt 45 euro.

" Natuurlijke zelfzorg:
ontdek de Power of Nature! "

Natuurlijk medicijnkastje

Workshop

Het is ook mogelijk om met een klein groepje van 3-5 personen een workshop bij mij te volgen. Ik neem jullie dan in ongeveer 2 uur tijd mee in de boeiende wereld en mogelijkheden van essentiële oliën en aanverwante producten. De kosten hiervoor bedragen 17,50 euro per persoon en dit is inclusief water/thee/lekkers en een leuke goodiebag!

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.