Access Energetic Facelift®

Energetic facelift vrouwen

De Access Energetic Facelift®: een heerlijk hands-on body proces, waarbij de tekenen van veroudering op het gezicht en in het lichaam worden teruggedraaid.
Door de zachte aanraking op borst, hals en gezicht voel je de spanning uit je lijft vloeien en ondertussen krijgt het zelf-herstellend vermogen van je lichaam een energieboost. Elke cel in je lichaam zal worden aangesproken om de opgehoopte stress los te laten en zich te gaan vernieuwen, wat verbazingwekkende resultaten oplevert!
Dit vertaalt zich o.a. in een vitalere uitstraling, een stevigere huid, vermindering van (diepe) rimpels/lijnen/wallen en vervaging en genezing van littekens. Daarbij dringt het diepwerkende proces door in álle cellen van het lichaam en zorgt zo voor algehele ontspanning, verjonging, meer stevigheid, veerkracht en vitaliteit!

" Engergetische facelift: Happy Face, Happy Body, Happy YOU! "

Werkwijze

Tijdens de sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel. Ik werk enkel op het bovenste gedeelte van de borst, de hals en het gezicht, kleding blijft dus gewoon aan.

Een Energetic Facelift® sessie werkt langere tijd door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen. Hoe vaker je komt, hoe blijvender het effect lijkt te zijn!

Duur & investering

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten per keer. Gun jij jezelf een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen alle spanning uit je lijf voelt vloeien en werkt aan een stralende huid en vitaler lichaam? Bij mij ben je in goede handen!
De investering bedraagt 79 euro per sessie.

Wanneer je regelmatig een moment voor jezelf wilt inplannen, kun je ook een strippenkaart aanschaffen. Hiervoor zijn twee opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 225 euro (4 maanden geldig, je betaalt 75 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 420 euro (7 maanden geldig, je betaalt 70 euro per sessie)

Natuurlijk kun je iemand ook een behandeling of strippenkaart cadeau doen! Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.