Access Bars ®

acces bars mannen

 

Hey lieve papa… Ja, jij ja! Het valt niet altijd mee he; een gezin, werk, sporten, je relatie en sociaal leven een beetje op peil houden… Het is dus helemaal niet gek dat het je af en toe wellicht even te veel wordt, je even de ctrl+alt+delete knoppen zou willen induwen om even wat rúst te krijgen in je hoofd en in je lijf. Maar ja, waar vind je ze in vredesnaam? Ik zal je wat verklappen: ik weet waar ze zitten… en nee, niet alleen op je PC of laptop 😉 Ze zitten op je hoofd en je hebt er maar liefst 32!

Trage harde schijf

Je kunt je lichaam zien als een computer. Je hoofd fungeert hierbij als harde schijf, waar in de loop van de tijd van alles op wordt opgeslagen. Maar net zoals bij een echte computer, worden er soms ook programma’s buiten jouw weten om geïnstalleerd. Of er blijkt ineens een virus meegekomen te zijn waar je maar niet vanaf lijkt te komen. En ondertussen wordt je computer maar trager en trager door alle onnodige ballast en zou je het liefst een nieuwe harde schijf willen installeren, zodat je weer lekker kunt doorwerken.

Deze ballast kan zich op den duur gaan uiten in diverse lichamelijke en mentale ongemakken, zowel bewust als onbewust. Hierbij kun je denken aan zaken als slaapproblemen, stress & stress gerelateerde klachten, burn-out, angsten, (overmatig) piekeren, depressieve klachten, concentratieproblemen, laag zelfbeeld, hoofdpijn/migraine/duizeligheid, prikkelbaarheid, (over)vermoeidheid, (ver)zwak(t) immuunsysteem en lichamelijke (pijn)klachten.

" Access Bars = rust in je hoofd & rust in je lijf "

Wat is Access Bars®?

Access Bars® kun je zien als een defragmentatiebehandeling voor je hoofd (en lichaam), waarbij ik 32 punten op het hoofd heel lichtjes aanraak. Hierdoor wordt alle ballast die er in de loop der tijd op is opgeslagen en ervoor zorgt dat je niet optimaal kunt functioneren, weer verwijderd. Je zult merken dat je na iedere sessie steeds meer rust in je hoofd en lichaam gaat ervaren, steeds lekkerder in je vel komt te zitten en steeds meer energie en veerkracht krijgt!

(Ook voor kinderen en mama’s kan een Access Bars® sessie een heerlijke bijdrage zijn)

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om daar achter te komen: maak een afspraak en kom het ervaren!

acces bars mannen

Werkwijze & investering

Tijdens de sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij een praatje wilt maken is dat natuurlijk helemaal prima, voor de behandeling maakt het niets uit.
Ik werk enkel op het hoofd, dus kleding blijft gewoon aan; je trekt alleen je schoenen uit.
Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen. 

Eén behandeling kan al veel verlichting geven. De ervaring leert echter dat meerdere sessies verspreidt over een niet al te lange periode meer resultaat opleveren, omdat er veel meer ballast kan worden ontladen en losgelaten. Dus hoe vaker je komt, hoe relaxter je door je leven zult gaan!

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten per keer. Gun jij jezelf een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen alle spanning uit je lijf voelt vloeien en werkt aan een rustig, ontspannen en energiek hoofd en lijf? Bij mij ben je in goede handen!
De investering bedraagt 79 euro per sessie.

Wil je jezelf verzekeren van een regelmatig me-time moment voor jezelf? Schaf dan een strippenkaart aan! Hierbij zijn er twee opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 225 euro (4 maanden geldig, je betaalt 75 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 420 euro (7 maanden geldig, je betaalt 70 euro per sessie)

De strippenkaart is overdraagbaar, zodat je partner hier ook gebruik van kan maken.

Iemand verrassen met een sessie of strippenkaart? Geen probleem! Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.