Access Bars ®

Happy Mama

Reset knop(pen)

Gék word je af en toe van jezelf! Kon je dat hoofd maar eens een keer uitzetten, eindelijk weer eens wat rust in je lijf ervaren, even echt ontspannen… Zou het niet fijn zijn om af en toe de reset knop in te kunnen drukken? Goed nieuws: dat kan, er zijn er 32 om precies te zijn!

Access Bars®

Onbewust hebben we de neiging om in de loop der tijd allerlei ballast in ons lichaam te verzamelen en op te slaan. Denk hierbij aan emoties, aannames, overtuigingen, gedachten, gedragspatronen, standpunten en oordelen. Deze opgeslagen en vastgezette ballast kan zich uiteindelijk uiten in diverse ongemakken, zoals:

* zoals misselijkheid, overgeven, brandend maagzuur, bekken/rugklachten, bandenpijn, innerlijke onrust, angst voor de bevalling (ook bij een eerdere traumatische ervaring), enz.

Door 32 punten op het hoofd heel lichtjes aan te raken, kan ik al die opgeslagen en vastgezette ballast weer ontladen. Hierdoor zul je merken dat je met elke sessie meer ontspanning in je hoofd en lichaam gaat ervaren, je lekkerder in je vel komt te zitten en steeds meer energie en veerkracht krijgt!

Ook voor kinderen en papa’s kan een Access Bars® sessie een heerlijke bijdrage zijn!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Mijn vaste klanten vinden van niet 😉
Maak dus gauw een afspraak en ervaar het zelf!

acces bars moeders

Werkwijze

Tijdens de sessie lig je heerlijk ontspannen op een behandeltafel. In principe houd ik mijn mond tijdens de behandeling, maar als jij lekker wilt babbelen mag dat natuurlijk; voor de behandeling maakt dit niets uit.
Omdat ik enkel op het hoofd werk, blijft de kleding gewoon aan, alleen je schoenen trek je uit.
Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en je kunt zo vaak als je wilt een sessie komen ontvangen.
Eén behandeling kan al veel verlichting geven. De ervaring leert echter dat meerdere sessies verspreidt over een niet al te lange periode meer resultaat opleveren, omdat er veel meer ballast kan worden ontladen en losgelaten. Dus hoe vaker je komt, hoe ‘lichter’ je door je leven zult gaan!

Duur & investering

Een sessie duurt zo’n 60-75 minuten per keer. Gun jij jezelf een heerlijk relaxmoment, waarbij je ondertussen alle spanning uit je lijf voelt vloeien en werkt aan een rustig, ontspannen en energiek hoofd en lijf? Bij mij ben je in goede handen!
De investering bedraagt 79 euro per sessie. 

Wil je jezelf verzekeren van een regelmatig me-time moment voor jezelf? Schaf dan een strippenkaart aan! Hierbij zijn er twee opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 225 euro (4 maanden geldig, je betaalt 75 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 420 euro (7 maanden geldig, je betaalt 70 euro per sessie)

De strippenkaart is overdraagbaar, zodat je partner hier ook gebruik van kan maken.

Iemand een sessie of strippenkaart cadeau doen? Ook dat is mogelijk! Neem hiervoor even contact met mij op.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.