Access Bars ®

Acces bars kids

Access Bars® kan uitkomst bieden!

Super radio-ontvangers

Onbewust hebben wij de neiging om, als een soort grote radio-ontvanger, in de loop der tijd allerlei ballast in ons lichaam te verzamelen en op te slaan. Denk hierbij aan emoties, aannames, overtuigingen, gedachten, gedragspatronen, standpunten en oordelen. In de eerste 8 levensjaren van een kind, wordt zo’n 95% (!!) van alle ‘data’ die het naar zijn volwassen leven meeneemt, opgeslagen. Zij zijn die eerste jaren dus eigenlijk een super radio-ontvanger en daarmee vaak ook gevoeliger voor alles wat zij om zich heen waarnemen. Veel daarvan is niet helpend voor een optimale ontwikkeling van een kind en kun je dus zien als ballast. Deze ballast kan zich op den duur gaan uiten in diverse lichamelijke en mentale ongemakken, zowel bewust als onbewust. Met Access Bars® haal je alle ruis die er in de loop van de tijd op de radio-ontvanger is ontstaan weer weg, zodat de radio weer ongestoord vrolijke liedjes kan afspelen 😊

" Vrijwel ieder kind vind het heerlijk om zijn bars te laten ‘runnen’, het voelt voor hen naderhand vaak echt als een verademing ♡ "

Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een zeer ontspannende hoofd’massage’, waarbij ik 32 punten op het hoofd heel lichtjes aanraak. Op deze manier kan ik alle (onbewust) verzamelde en opgeslagen ballast weer ontladen. Met als resultaat minder fysieke en emotionele klachten en juist meer rust, ruimte, ontspanning en energie in lichaam en geest! Vrijwel ieder kind vind het heerlijk om zijn bars te laten ‘runnen’, het voelt voor hen naderhand vaak echt als een verademing ♡

Ook voor mama’s en papa’s kan een Access Bars® sessie een heerlijke bijdrage zijn!

Acces bars kinderen

Werkwijze

Tijdens een Access Bars® sessie ligt het kind heerlijk ontspannen op een behandeltafel. Ik werk alleen op het hoofd, dus de kleding blijft gewoon aan; enkel de schoenen gaan uit.

Een Access Bars® sessie werkt zo’n 3 tot 4 weken door en het kind kan zo vaak als het wil een sessie komen ontvangen. 

Eén behandeling kan al veel verlichting geven. De ervaring leert echter dat meerdere sessies verspreidt over een niet al te lange periode meer resultaat opleveren, omdat er veel meer ‘ruis’ kan worden ontladen en losgelaten. Over het algemeen zijn kinderen goed in staat zelf aan te geven dat ze weer behoefte hebben aan het ‘leegmaken’ van hun hoofd. 

Duur & investering

Kinderen vinden het heerlijk om hun bars te laten ‘lopen’ en geven na afloop vaak aan dat hun hoofd nu zoveel leger en rustiger voelt. Regelmatig vallen ze zelfs in slaap tijdens een behandeling! Een sessie duurt bij hen vaak korter dan bij volwassenen, zo’n 30 minuten. Gun jij je kind een heerlijk moment van ontspanning, loslaten en genieten, zodat het daarna met meer rust en energie de wereld weer tegemoet kan treden? Ik zou het wel weten!

Per sessie betaal je 39 euro (voor kinderen tot 16 jaar. Vanaf 16 jaar geldt het tarief voor volwassenen á 79 euro per sessie).
Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Hiervoor zijn 2 opties:
♡ een strippenkaart voor 3 sessies kost 105 euro (4 maanden geldig; je betaalt 35 euro per sessie)
♡ een strippenkaart voor 6 sessies kost 195 euro (7 maanden geldig; je betaalt 32,50 euro per sessie)

De strippenkaart is overdraagbaar, zodat ook andere kinderen binnen het gezin hier gebruik van kunnen maken.

meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een afspraak maken, neem dan even contact met mij op.

Verhindering / no-show

Indien een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren wordt verzet of afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Omdat ik tijd voor je vrij plan in mijn agenda zal bij verzetten of afzeggen binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur. Bij no-show zal de volledige sessie aan je worden doorberekend.